WIE IS ANGELIQUE - Angelique Weijers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leuk u te ontmoeten!  Ik ben Angelique

Via deze site wil ik iedereen die geïnteresseerd is in mijn schilderkunst op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
Kijk maar regelmatig, ik hou de site goed bij!

Mijn werk bestaat uit figuratieve olieverfschilderijen op royale doeken, deze zijn te typeren als sober en sfeervol. Inspiratie haal ik uit het dagelijks leven, de dingen om mij heen. De drukte van de mussen in de tuin of de imposante herten in het bos om de hoek. Maar ook gezelligheid in huis speelt een rol, denk aan de flessen wijn die de tafel passeren. Zo nu en dan schiet ik 'uit de pas' qua kleurgebruik en kan dan enorm genieten van het werken met kleur, zie mijn recente doek Lucky seven! bijvoorbeeld. Ik houd van het creëren van sfeer, een doek is pas klaar als het enige tijd bij ons in de kamer heeft gehangen en ik er van kan genieten. Gebeurt dit laatste niet, dan is 't nog niet af.

Ik werk zowel autonoom als in opdracht. Mijn werk bestaat uit olieverf op linnen doeken. De zijkanten schilder ik mee, zodat het doek in principe geen lijst behoeft. Gaat uw interesse uit naar een bepaald werk, weet dan dat u het doek twee weken op zicht kunt krijgen voordat u tot aankoop overgaat. De afbeeldingen in Schilderijen geven een impressie van mijn collectie.

Kijkt u bij beschikbaar werk voor mijn huidige aanbod. Een schilderij in opdracht behoort tot de mogelijkheden, graag neem ik -vrijblijvend- de mogelijkheden met u door.

Wilt u meer informatie over mijn werk of mogelijkheden voor een schilderij in opdracht, neem dan contact met mij op.

Veel plezier bij het bekijken van mijn schilderijen!
 
Het is verboden afbeeldingen en/of tekst zonder schriftelijke toestemming te kopiëren | Hosting & Design by TotalBox.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu